Cane-line-ulkokalusteet ovat huolto- ja käsittelyvapaita!

Cane-line-kesäkalusteissa yhdistyvät virtaviivainen muotoilu, korkealuokkainen laatu sekä monipuoliset käyttömahdollisuudet ja huolettomuus. Ulkokalusteet ovat täysin huolto- ja käsittelyvapaita ja kestävät muuttumattomina niin auringon UV-säteilyä ja vesisateita kuin talven pakkasta. Kestävyytensä ansiosta voimme suositella Cane-line-kesäkalusteita myös julkisiin tiloihin. 

Kestävät, ympäristöystävälliset kesäkalusteet terassille ja puutarhaan

Cane-line  terassi- ja puutarhakalusteet valmistetaan käsinpunotusta patentoidusta Cane-line-kuidusta, joka on ympäristöystävällistä, kierrätettävää ja 100 % myrkytöntä. Euroopassa valmistettava kuitu on kestävää ja venymätöntä, ja sitä on saatavilla sekä ulko- että sisäkäyttöön useissa eri sävyissä, kuten grafiitinharmaana, moccana, mustana, valkoisena ja natural-luonnonvärisenä. 

Cane-line Tex -kankaiden värivaihtoehdot ovat valkoinen, harmaa sekä musta. Pihakalusteita voi huoletta pitää ulkona vesisateellakin: Cane-line Soft Touch kangas ja Quick Dry Foam -pehmusteet ovat kestävää ja likaa hylkivää antibakteerista materiaalia, joka kuivuu nopeasti. Kestävä ja kevyt alumiinirunko mahdollistaa kesäkalusteiden helpon liikuteltavuuden niin pihalla ja puutarhassa kuin terassilla ja parvekkeella.

Kesä 2019 uutuudet!

Tämän kesän Cane-linen huippu-uutuudet Space, Foam, Peacock, Endless, Drop ovat uuden sukupolven ulkokalusteita, jotka ovat päällystetty Cane-line Soft Touch ja Quick Dry Foam -pehmusteella.

Monikäyttöiset Cane-line-kalusteet:

  • Kesäkalusteet
  • Puutarhakalusteet
  • Pihakalusteet
  • Ulkokalusteet
  • Terassikalusteet
  • Parvekekalusteet

Laadukkaat kesäkalusteet takaavat huolettoman kesän!