Laadukkaat, kestävät ja ympäristöystävälliset puutarhakalusteet!

Valikoimissamme olevien Cane-linen ja Sika-Designin ulkokalusteissa yhdistyvät upea muotoilu, korkealaatuiset materiaalit sekä monipuoliset käyttömahdollisuudet ja huolettomuus.

Tanskalaisen Sika-Designin 1940-luvulta alkanut menestys käsinpunottujen rottinkikalusteiden valmistajana johti sisaryrityksen Cane-linen perustamiseen 1980-luvulla ja tänä päivänä Cane-line on tunnettu ympäri maailman huippulaatuisista ulkokalusteistaan, joita käytetään niin loistoristeilijöillä ja hotelleissa kuin yksityiskodeissakin.

Sika-Designin oma mallisto laajentui 2000-luvun alussa sisätilojen rottinkikalusteista myös ulkotiloihin. Kahviloissa ja ravintoloissa kautta maailman voit nähdä Sika-Designin upeat ulkotuolit, joiden design pohjautuu 1950-luvun malliston rottinkituoleihin ja perinteisiin bistrokalusteisiin, kaikki valmistettuna materiaaleista, jotka kestävät säätä kuin säätä auringon paahteesta pakkaseen.

Niin Cane-linen kuin Sika-Designinkin kesäkalusteiden materiaalit ovat huolella testattuja, kestäviä ja valmistettu ympäristöä ja ihmisarvoa kunnioittavien periaatteiden mukaisesti.

Voimme lämpimästi suositella Cane-linen ja Sika-Designin ulkokalusteita niin julkisiin tiloihin kuin yksityiskoteihinkin olipa kyse sitten romanttisesta pitsihuvilan puutarhasta tai modernista ravintolan terassista.

Laajasta valikoimasta löydät:

- puutarhakalusteet

- terassikalusteet

- parvekekalusteet

- aurinkovuoteet

- puutarhatuolit

- puutarhapöydät

- puutarhapenkit

- ulkosohvat

- aurinkovarjot

- riippuvarjot

sekä terassimatot, ulkotyynyt, lyhdyt ja tarjoiluvaunut...

Laadukkaat pihakalusteet takaavat huolettoman kesän!