WOOFit GO Bluetooth-kaiutin

Kesäkalusteet, Muut tuotteet

WOOFit Go kannettava Bluetooth-kaiutin Musta tai Dusty Blue.

WOOFit Go -kaiutin yhdistää täydellisesti elegantin tanskalaisen muotoilun ja siirrettävyyden. Laita se taskuun ja nauti hienosta äänestä puistossa, festivaalilla tai lomalla. Anna musiikin soida missä tahansa. WOOFit Go-kaiuttimella voit soittaa suosikkisävelmiäsi uima-altaan äärellä tai sateisessa säässä - kaiuttimessa on roiskevesitiivis muotoilu, joka tekee siitä vettä hylkivän.

Yhdistä kaksi WOOFit Go -kaiutinta stereopariin, jotta saat parempaa äänikokemusta. Takaamme, että olet yllättynyt kuinka paljon enemmän ääntä saat kahdella WOOFit Go -kaiuttimella.

Kaiuttimen etuosa on päällystetty tanskalaisen valmistajan Gabrielin Xpress-kankaalla (11 eri värisävyä). Haluatko mielenkiintoisen värin uima-allasjuhlille, tyylikkään harmaasävyn skandinaaviseen kotiin tai klassiseen mustaan? Päätös on sinun. Henkilökohtaisen ulkoasun luominen ei ole helpompaa.

Et usko omia korviasi ensimmäisen kerran, kun kuulet WOOFit Go saundin! Niin paljon ääntä tällaisesta pienestä kaiuttimesta? Kyllä !

Veden roiskeet uima-altaalta, kesäsade ja höyry kuumalta suihkusta eivät ole haaste - WOOFit Go on vettä hylkivä. WOOFit Go on IPX4-luokiteltu, mikä tarkoittaa sitä, että se kestää veden roiskeita kaikilta suunnilta. 

Puhu langattomasti WOOFit Go-kaiuttimen kautta ruuanlaiton tai ajon aikana. Liitä puhelin vain Bluetooth-yhteyden kautta. Sisäänrakennettu mikrofoni antaa sinulle kristallinkirkkaan äänen handsfree-puheluun.

TUOTETIEDOT:

- Bluetooth 4.2 takaa nopean ja vakaan yhteyden laitteen ja kaiuttimen välille
- Bluetooth-etäisyys jopa 10 metriä
- Lähtöteho: 1x3W
- 3.7V ladattava litiumakku (jopa 8 tuntia suoratoistoa)
- Lataus mukana tulevalla micro USB-latauskaapelilla
- IPX4-luokiteltu roiskevesitiivis kaiutin
- Sisäänrakennettu mikrofoni handsfree-puheluun
- Klassinen tanskalainen muotoilu. 

- irrotettava / vaihdettava etukansi, 11 eri värisävyä (myydään erikseen 19,-/kpl)

- Mitat : 91 x 45 mm

- Paino 180 g

OtsikkoTiedot
Bluetooth-kaiutin, koko 91 x 45 mmHinta 79,-
Vaihdettava etukansiHinta 19,-

Alk. 79,00 €