STEARNS & FOSTER

Patjat

EASTATE jenkkisänky kokonaisuus. Koot : 160 x 200 cm, 180 x 200 cm, 200 x 200 cm.

Stearns & Foster -vuoteet: Suomessa ennennäkemätöntä jenkki-designia.

Yhdysvaltalainen Stearns & Foster tunnetaan pitkästä käsityön perinteestä, ylellisen runsaista vuoteistaan ja ensiluokkaisista materiaaleista valmistetuista patjoista, jotka takaavat levollisen yöunen. Stearns & Foster -vuodemallisto on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla Suomessa Turun Kruunukalusteesta.

Perinteikäs käsityö laadun takeena.

Stearns & Fosterin tarina alkoi vuonna 1846 Yhdysvalloista, missä G. S. Stearns ja Seth Foster perustivat nimeään kantaneen yrityksen. Puuvillatuotteita ja verhoilumateriaaleja tuottanut yritys siirtyi myöhemmin hotellivuoteiden materiaalien ja rakenteen suunnitteluun. Yritys on 1900-luvulla kehittänyt luksusvuoteiden valmistuksen huippuunsa innovoiden jatkuvasti uutta vuodetekniikkaa, mutta samalla vaalien perinteisiä käsityömenetelmiä. Tänäkin päivänä Stearns & Foster -vuoteet valmistuvat osaavien sertifioitujen käsityöläisten käsissä.

Amerikkalaista luksusta ja viimeisintä teknologiaa.

Stearns & Foster -vuoteissa käytetään vain hienoimpia materiaaleja: silkkiä, kashmiria, puuvillaa ja villaa. Perinteisiin luksusmateriaaleihin on yhdistetty nykyaikaisinta vuodeteknologiaa: viileitä geelimateriaaleja, kehon mukaan muotoutuvaa erikoisvaahtoa ja Smart Latex -lateksia tuomaan vuoteisiin kestävyyttä, joustoa ja hengittävyyttä. Joustinpatjoissa on käytetty patentoitua IntelliCoil™-tekniikkaa, jossa vuoteen jokainen jousi on yksittäin koteloitu, ja jousissa on joustavampi ulkoinen ja enemmän tukea antava sisäinen jousi, jotka yhdessä luovat täydellisentuen ja mukavuuden tasapainon.

OtsikkoTiedot
Jenkkisänky, koko 160 x 200 cmHinta 5.945,-
Jenkkisänky, koko 180 x 200 cmHinta 5.945,-
Jenkkisänky, koko 200 x 200 cmHinta 5.945,-

Alk. 5945,00 €