STEARNS & FOSTER

Patjat

LUX ESTATE PLUSH-jenkkisänkykokonaisuus. Koot 160 x 200 cm, 180 x 200 cm ja 200 x 200 cm.

Stearns & Foster-vuoteet: Suomessa ennennäkemätöntä jenkkidesignia.

Yhdysvaltalainen Stearns & Foster tunnetaan pitkästä käsityöperinteestä, ylellisen runsaista vuoteistaan ja ensiluokkaisista materiaaleista valmistetuista patjoista, jotka takaavat levollisen yöunen. 

Perinteikäs käsityö laadun takeena.

Stearns & Fosterin tarina alkoi vuonna 1846 Yhdysvalloista, missä G. S. Stearns ja Seth Foster perustivat nimeään kantaneen yrityksen. Puuvillatuotteita ja verhoilumateriaaleja tuottanut yritys siirtyi myöhemmin hotellivuoteiden materiaalien ja rakenteen suunnitteluun. Yritys on 1900-luvulla kehittänyt luksusvuoteiden valmistuksen huippuunsa innovoiden jatkuvasti uutta vuodetekniikkaa, mutta samalla vaalien perinteisiä käsityömenetelmiä. Tänäkin päivänä Stearns & Foster-vuoteet valmistuvat osaavien sertifioitujen käsityöläisten käsissä.

Amerikkalaista luksusta ja viimeisintä teknologiaa.

Stearns & Foster-vuoteissa käytetään vain hienoimpia materiaaleja silkkiä, kashmiria, puuvillaa ja villaa. Perinteisiin luksusmateriaaleihin on yhdistetty nykyaikaisinta vuodeteknologiaa: viileitä geelimateriaaleja, kehon mukaan muotoutuvaa erikoisvaahtoa ja Smart Latex-lateksia tuomaan vuoteisiin kestävyyttä, joustoa ja hengittävyyttä. Joustinpatjoissa on käytetty patentoitua IntelliCoil™-tekniikkaa, jossa vuoteen jokainen jousi on yksittäin koteloitu, ja jousissa on joustavampi ulkoinen ja enemmän tukea antava sisäinen jousi, jotka yhdessä luovat täydellisen tuen ja mukavuuden tasapainon.

OtsikkoTiedot
Jenkkisänky, koko 160 x 200 cmHinta 9.285,-
Jenkkisänky, koko 180 x 200 cmHinta 9.285,-
Jenkkisänky, koko 200 x 200 cmHinta 9.285,-

Alk. 9285,00 €