Turun Kruunukaluste

Ajattomat huonekalu- ja sisustusratkaisut Turusta ympäri Suomen

Turun Kruunukaluste (Turun Tyylikaluste Oy) on vuonna 1973 perustettu vakavarainen ja kasvava huonekalualan perheyritys, jonka toiminnassa yhdistyvät sekä henkilökohtainen asiakaspalvelu että korkealaatuinen tuotevalikoima.

Huonekaluliikkeemme asiakaskuntaan kuuluvat niin yksityis- ja yritysasiakkaat kuin julkiset toimijat sekä Turun alueella että ympäri Suomen. Toimipisteemme sijaitsee Raision (Kuninkoja) ohikulkutien varrella, isolla ja kasvavalla huonekalukaupan alueella. Asiakkaamme saapuvat mielellään luoksemme palveltavaksi aina Helsingistä ja muualta Suomesta asti! Kuljetuspalvelumme puolestaan kattaa koko Suomen.

Kestäviä, yksilöllisiä sisustusratkaisuja kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin

Meille onnistunut sisustus tarkoittaa kokonaisuutta, joka vastaa niin estetiikaltaan kuin toiminnallisuuksiltaan käyttäjänsä tarpeita ja toiveita. Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä ja ajattomia huonekalu- ja sisustusratkaisuja – olipa kyse yksittäisestä valaisimesta tai ruokasalin koko kalustuksesta.

Valikoimastamme löytyy niin kotimaisia kuin ulkomaisia tunnettuja ja arvostettuja tuotemerkkejä, joiden tyylisuunnat kattavat koko sisustusalan kirjon klassisesta moderniin. Oman maahantuontimme ansiosta huonekaluliikkeemme mallisto on täysin ainutlaatuinen ja uniikki kokonaisuus, johon kuuluvat huonekalujen lisäksi kaikki kodin sisustustuotteet, valaisimet, huonekalukankaat ja matot.

Sisustusalan ammattilaiset palveluksessasi

Huonekalujen ja sisustustuotteiden myynnin lisäksi huonekaluliikkeemme palvelee asiakkaita muissakin sisustukseen ja huonekaluihin liittyvissä tarpeissa. Sisustussuunnittelu, verhoilupalvelu, huonekalujen entisöinti sekä kuljetus- ja kasauspalvelu ovat palveluja, joiden avulla voimme toteuttaa asiakkaidemme ainutlaatuiset toiveet kokonaisvaltaisesti alusta loppuun.

Tutustu kattavaan huonekaluvalikoimaamme ja tule käymään huonekaluliikkeeseemme!